Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică. ”Se vede țiplă, sunt fericită”

11.05.2021, 14:47
Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică. ”Se vede țiplă, sunt fericită”
Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică. ”Se vede țiplă, sunt fericită”

Daniela Crudu s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. vedeta a dezvăluit ce operație și-a făcut.

Daniela Crudu a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exac t așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse, după cum le-a mărturisit chiar ea fanilor la InstaStory. Daniela Crudu s-a declarat foarte mulțumită de intervenția respectivă. „Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, a spus Daniela Crudu, citată de spynews.ro.

„Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a completat bruneta.

Daniela Crudu și-a făcut operat bustul a treia oară de curând

 

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice.

De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară.

“Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!”, a explicat Daniela Crudu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

citește și...