Daniela Crudu și-a personalizat salopeta de blugi cu o imagine cu ea dezbrăcată dintr-un pictorial

25.06.2020, 15:27
Daniela Crudu și-a personalizat salopeta de blugi cu o imagine cu ea dezbrăcată dintr-un pictorial
Daniela Crudu și-a personalizat salopeta de blugi cu o imagine cu ea dezbrăcată dintr-un pictorial

Daniela Crudu și-a luat prin  surprindere fanii de pe rețelelel de socializare. Bruneta s-a afișat într-o ținută care are imprimată pe partea din spate o fotografie cu vedeta dintr-un pictoria nud pe care aceasta l-a realizat cu ani în umă.

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, a pozat îmbrăcată într-o salopetă din blugi cu un imprimeu aparte. pe partea din spate a salopetei apare chiar o imagine cu bruneta complet dezbrăcată, dintr-un pictorial realizat de aceasta în urmă cu câțiva ani.

Mai exact, este vorba despre un pictorial pe care Daniela Crudu l-a făcut în anu 2009 pentru binecunoscuta revistă pentru adulți ”Playboy”.

Daniela Crudu a pozat pentru celebra publicație de trei ori, pictorialele cu năb ădăioasa brunetă făcând deliciul bărbaților.

Fotografia cu Daniela Crudu îmbrăcată în salopeta personalizată a adunat numeroase like-uri din partea internauților.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”.

A fost bătută de iubitul croat

Daniela Crudu a trecut prin momente de groază în luna februarie a acestui an, când a fost agresată de iubitul ei croat. Vedeta a ajuns de urgență la spital. Fosta asistentă de televiziune nu a vrut să depună plângere împotriva celui care a agresat-o.

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, spunea ea după incident.

citește și...