FOTO / Câte kilograme are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. Cum se întreține vedeta

30.01.2022, 11:27
FOTO / Câte kilograme are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. Cum se întreține vedeta
FOTO / Câte kilograme are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. Cum se întreține vedeta

Ioana Simion, în vârstă de 46 de ani, este o prezență care atrage toate privirile, oriunde își face apariția. Frumoasă și cochetă, partenera de viață a lui Ilie Năstase este extrem de atentă la felul în care arată și cum se prezintă. Vedeta a explicat care sunt câteva dintre secretele ei de frumusețe în ceea ce privește îngrjirea tenului și a podoabei capilar.

Ioana Simion a dezvăluit, pentru click.ro, câte kilograme are și cum reușește să arate extraordinar de bine.

Soția legendarului campion la tenis Ilie Năstase a dat detalii despre cum își îngrijește tenul, dar și despre cum își întreține superba podoabă capilară.

Câte kilograme are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime”

“Am 59 de kilograme la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile” a spus Ioana Smion.

“Rar merg la coafor, la ocazii. În rest, mă coafez singură, pentru că fiind bogat și ondulat se așează singur. Nu-l tapez, îl las pe spate si atât. Merg pe ideea că tot ce-i simplu e mai frumos. Și foarte important, să îți menții echilibrul, calmul, să nu te stresezi. Aud în jurul meu persoane care spun că le cade părul din cauza stresului. Eu stau foarte bine cu psihicul, asta ne sfătuiesc și medicii. De ce să ne îmbolnăvim singuri, să ne cadă părul?! Nu am folosit extensii și nu am înțeles niciodată rostul lor, sinceră să fiu, nu-mi place cum se văd, așa lipite pe păr. Eu le-aș sfătui pe doamne să renunțe la ele, să-și lase părul să se regenereze singur și să-l prindă într-un coculeț și atât. Sunt foarte relaxată poate și ăsta e un truc”, a mai explicat soția lui Ilie Năstase.

Ioana Simion, căsnicie cu probleme cu Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului 2020. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, anul trecut, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Ulterior, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună.

citește și...