FOTO / Câte kilograme are Daniela Gyorfi. ”Tot mai vreau să slăbesc puțin”

30.03.2022, 10:51
FOTO / Câte kilograme are Daniela Gyorfi. ”Tot mai vreau să slăbesc puțin”
FOtO / Câte kilograme are Daniela Gyorfi. ”Tot mai vreau să slăbesc puțin”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a fost și este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din țara noastră. Cu un trup cu forme apetisante, vedeta a știut întotdeauna cum să pozeze provocatoare și cum să își scoată în evidență atuurile fizice. Artista a dezvăluit, întrr-un interviu, câte kilograme are.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. V edeta a dezvăluit, pentru click.ro, câte kilograme are.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Câte kilograme are Daniela Gyorfi. ”Am 49 de kilograme”

 

Daniela Gyorfi a explicat că în prezent are 49 de kilograme, însă își mai dorește să mai slăbească puțin. ”Am 49 de kilograme și tot mai vreau să slăbesc puțin. Mă știți cum sunt, mai ales acum, că a venit primăvara. Fac mai multe tratamente corporale, mi-am propus să fac și un detox puternic și îmi doresc un “face contouring”. Fac mai multe tratamente cu vitamine pentru față, gât și decolteu și mezoterapii. Nu am de ce să mai recurg la operații estetice acum”, a declarat aceasta.

Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa. Vedeta este foarte încântată de noua sa locuință. Cântăreața a dat detalii despre casa în care locuiește pentru sursa mai sus-menționată. ”Ne place foarte mult în Spania, în plus am descoperit acolo un magazin cu decorațiuni pentru casă și mă gândesc să fac câteva achiziții. Și cu George sunt bine, ne înțelegem bine și ne bucurăm că ni s-a îndeplinit visul de a ne muta în casă nouă. Merge bine și afacerea cu clubul pe care ni l-am deschis în Centrul Vechi și ne gândim să mai luăm altul pentru că este o afacere de viitor”, a spus artista.

citește și...