FOTO / Câte kilograme are Andreea Bălan. ”De 20 de ani am aceeași greutate”

20.11.2022, 10:49
FOTO / Câte kilograme are Andreea Bălan. ”De 20 de ani am aceeași greutate”
Câte kilograme are Andreea Bălan

Cântăteața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, are o siluetă ireproșabilă și un trup cu forme fără cusur. Vedeta a dezvăluit câte klograme are și ce anume face pentru a se menține într-o formă fizică cât se poate de bună. ”De 20 de ani am aceeași greutate”, a mărturisit binecunoscuta vedetă în cadrul unu interviu.

Andreea Bălan se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic.

Vedeta a explicat, pentru click.ro, câte kilograme are și ce face pentru a avea o formă fizică foarte bună.

Câte kilograme are Andreea Bălan. ”Întotdeauna am avut 49 de kilograme”

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate”, a explicat Andreea Bălan.

”Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport trebuie să faci. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte cu Petrișor și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a adăugat artista.

Andreea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.
citește și...