FOTO/ Bianca Drăgușanu a înfierbântat atmosfera în online. S-a afișat goală în cadă

04.03.2021, 09:53
FOTO/ Bianca Drăgușanu a înfierbântat atmosfera în online. S-a afișat goală în cadă
FOTO/ Bianca Drăgușanu a înfierbântat atmosfera în online. S-a afișat goală în cadă

Bianca Drăgușanu a înfierbântat atmosfera în mediul online, acolo unde a postat imagini cu ea complet dezbrăcată în cadă.

Bianca Drăgușanu a renunțat la haine și s-a filmat complet goală în cadă. Vedeta s-a filmat complet dezbrăcată în cadă și a postat videoclipurile la secțiunea de stories de pe Instagram. ”Sa te rasfeti cu bijuterii pretioase este o extravaganta de care meriti sa te bucuri?Esti puternica, esti mama, esti femeie de afaceri si faci asta in fiecare zi cu eleganta si gratie! Stralucesti in orice moment si asta te ajuta sa reusesti!”, a scris ea în dreptul unei filmări postate pe Instagram.

Postarea respectivă a fost apreciată de aproape 70.000 de internauți.

Bianca Drăgușanu, despre operațiile estetice

Bianca Drăgușanu a trecut de multe ori pragul medicului estetician. În vara anului trecut, vedeta afirma că își dorește să-și facă o operație la nas, deși toată lumea îi spune că nu are nevoie de așa ceva.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust… Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie. Toată lumea spune că n-am nevoie, eu știu că n-am nevoie, dar la un moment dat o s-o facem ca să fie făcută”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Eu sunt un om foarte asumat și un om care e dipsus în a evolua și dacă eu consider că ceva îmi face bine, atunci fac lucrul acela”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu, pregătită să se mărite a treia oară

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. Acum se spune c ă Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive. Vedeta este pe cale să se mărite a treia oară.

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

citește și...