Brigitte Pastramă a dat cărțile pe față. A spus exact ce operații estetice are și cât au costat

01.06.2020, 15:03
Brigitte Pastramă a dat cărțile pe față. A spus exact ce operații estetice are și cât au costat
Brigitte Pastramă a dat cărțile pe față. A spus exact ce operații estetice are și cât au costat

Brigitte Pastramă a decis să lămurească lucrurile în ceea ce privește intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor.

Soția lui Florin Pastramă a explicat în amănut ce operații estetice are. Pe contul său de socializare, vedeta a spus și cât a plătit pentru fiecare intervenție estetică la care a recurs de-a lungul anilor. Cea mai scumpă operație a fost una din 2013 și a costat 10.000 de euro.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba:

Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€).
Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).

Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Vedeta a continuat:

”Mai am un implant de sprâncene pentru care am optatat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500€).

În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând??‍♀️
Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”.

Criticată pentru felul în care arată de fosta iubită a lui Nicolae Guță

Brigitte Pastramă a fost criticată pentru look-ul pe care îl are. Make-up artistul Dana Roba și-a spus foarte clar părerea despre machiajul și despre operațiile estetice ale vedetei.

Dana Roba a afirmat, recent, că Brigitte Pastramă este una dintre vedetele din showbiz-ul autohton care au exagerat cu intervențiile estetice la nivelul feței.

”Brigitte Sfăt este una dintre femeile de la noi care a exagerat cel mai tare cu operațiile la față și nu știu dacă a fost pe ”mocăngeală” sau nu. Bine, în pozele astea (n.red. de pe instagramul vedetei) este și mult photoshop și ne duce în eroare. Sprâncenele astea tatuate sunt groaznice, o îmbătrânesc”, a spus Dana Roba.

”Brigitte e foarte mult făcută la față, are pomeții exagerați”, a mai spus fosta iubită a lui Nicolae Guță.

citește și...