FOTO / Anda Adam, super sexy lângă brad. Provocatoare cu bustul la înaintare!

30.12.2021, 10:35
FOTO / Anda Adam, super sexy lângă brad. Provocatoare cu bustul la înaintare!
FOTO / Anda Adam, super sexy lângă brad. Provocatoare cu bustul la înaintare!

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, și-a surprins fanii dn mediul online cu două fotografii în care apare într-o ținută super sexy lângă bradul de Crăciun. Vedeta a atras imediat atenția cu decolteu ei înnebubnitor, iar reacțiile celor care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară.

În fotografiile postat pe contul său de pe o rețea de socializare, Anda Adam apare lângă bradul de Crăciun.

Vedeta poartă o rochie mulată și foarte decoltată, care îi scoate în evidență atuurile fizice, în special decolteul amețitor.

Anda Adam, super sexy lângă brad. Cum au reacționat internauți

La vederea imaginilor cu Anda Adam super provocatoare, internauții au reacțioonat imediat.

”Esti senzationala! Super frumoasa!”, ”Sexy”, ”Ce ”globuri” frumoase”, ”Bună ești de iubit”, ”Superbă”, ”Regina frmuseții”, ”Ești minunată”, ”Se putea să nu vă arătați silicoanele? Oare dacă erai mai decentă și mai serios îmbrăcată nu erai mai frumoasă?”, ”Ți-ai pus și în decolteu globuri ??? Ai grijă să nu le spargi că o să pierzi tot siliconul!”, ”Mamă, ce globuri!”, ”Ești senzațională, super frumoasă”, ”Ce suflet ai… mamă, mamă!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Anda Adam de la cei care îi urmăresc activitartea în mediul online.

Anda Adam și-a găsit fericirea alături de Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia.

citește și...