FOTO / Anda Adam, spectaculoasă în costum de baie. I-a cucerit pe toți!

25.04.2022, 10:41
FOTO / Anda Adam, spectaculoasă în costum de baie. I-a cucerit pe toți!
FOTO / Anda Adam, spectaculoasă în costum de baie. I-a cucerit pe toți!

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, i-a cucerit pe admiratorii săi din mediul online cu două fotografii în care apare în costum de baie la piscină. Artista își etalează trupul cu forme mai mult decât voluptuoase într-un costum de baie minuscul. Apariția vedetei a fost intens comentată de internauți.

Anda Adam a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare două fotografii în care apare în costm de baie, la piscină.

Cântăreața poartă un costum de baie minuscul care îi pune foarte bine în valoare formele extrem de voluptuoase.

Anda Adam, spectaculoasă în costum de baie. Cum au reacționat internauții

Imaginile cu Anda Adam în costum de baie au făcut deliciul internauților, care s-au întrecut în like-uri și comentarii.

”Ești super frumoasă! Fantastică”, ”Ești bombă”, ”Tu ești vara”, ”Pe zi ce trece tot mai strălucitoare și mai frumoasă ești”, ”Vai, ce sexy!”, ”Arăți foarte bine”, ”Felicitări pentru efortul depus și pentru felul în care arăți și te menții! Ai un corp și o siluetă de invidiat! Ai sex-appeal și frumusețe în exces”, au complimentat-o fanii.

Anda Adam se iubește cu Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, și-au deschis propria afacere împreună – un club de distracții la Cluj.

citește și...