FOTO / Alexandra Stan, apariție controversată într-un body nude. Ce i-a fost dat să audă de la internauți!

09.11.2021, 10:47
FOTO / Alexandra Stan, apariție controversată într-un body nude. Ce i-a fost dat să audă de la internauți!
FOTO / Alexandra Stan, apariție controversată într-un body nude. Ce i-a fost dat să audă de la internauți!

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografe în care își expune formele într-0un body de culoare nude. Apariția artistei a stârnit imediat interesul celor care îi urmăresc activitatea în mediul onlne, iar comentarile nu au întârziat să apară.

Alexandra Stan este una dintre cele mai provocatoare cântărețe.

Vedeta publică frecvent în mediul online fotografii în care apare în ipostaze incendiare, spre deliciul celor care o urmăresc în mediul online.

Alexandra Stan, apariție controversată într-un body nude. ”Nu este frumos să faci poze indecente”

Imaginea cu Alexandra Stan îmbrăcată în body nude a adunat peste 20.000 de like-uri, dar și tot felul de comentarii.

”Ești urâtă de zbieri, te mai și dezbraci”,„Mai lasă-ne, că ne plictisești”, „Aproape nud. Atât de sexy și frumoasă”, „Ești hot”, „Alexandra, nu este frumos să faci poze indecente”, Sexy” „Gogoașă umflată”, au comentat unii internauți.

Ce sume a încasat Alexandra Stan din concertele pe care le-a susținut

Alexandra Stan este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Alexandra Stan a dezvăluit câți bani a încasat din concertele pe care le-a susținut.

”În America a fost un turneu de 12 concerte, în 10 state. Adevărata valoare a fiecărui concert era de 40.000 de dolari, dar eu știam că e 7.000 de dolari, pentru că pe mine mă mințeau și mi se furau foarte mulți bani în perioada aceea. În România, onorariul era mai mare, vreo 10.000 de euro. Adevărata mea valoare? Am reușit să mă mențin așa între 8.000 și 12.000 – 15.000 de euro. La evenimentele private se plătește mai bine. De exemplu, pentru un recital de jumătate de oră în India, am luat 30.000 sau 25.000, depinde. Nu am fost niciodată cea mai bine plătită artistă din România, dar cred că cel mai greu este să te menții. Ce e cu adevărat important este că deși eu nu am știut niciodată realitatea primilor ani, eu nu am știut niciodată cât luam atunci, doar bănuiesc acum, am reușit să mă mențin pe o medie în ultimii 10 ani, ceea ce e foarte important”, a declarat Alexandra Stan.

În cea ce privește viața personală, cântăreața Alexandra Stan a decis în urmă cu câteva luni să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a acestui an, se pare că au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, iar cei doi au ajuns la separare.

citește și...