Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. ”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape”

30.06.2021, 09:21
Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. ”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape”
Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. ”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a luat pe toată lumea prin surpindere. Artista s-a căsătorit în mare secret. Ceremonia a avut loc în orașul său natal, Constanța. La eveniment nu au participat prea multe persoane, date fiind condițiile actuale generate de pandemia de coronavirus. Alexandra Stan a acordat un interviu pentru revista Viva în care a oferit detalii despre nunta sa, care a avut loc în pandemie.

Arista s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul misterios cu care trăiește o poveste de dragoste.

”Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede”, a spus vedeta pentru revista Viva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. ”Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea”

Alexandra Stan a dat detalii despre ceremonie. ”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a explicat artista.

”Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner”, a adăugat ea. ”Am fost doar noi, familia, nașii și atât”, a încheiat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, una dintre cele mai de succes artiste din România

Alexandra Stan are 32 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

citește și...