Alexandra Stan s-ar fi despărțit de soț. Gestul făcut de Emanuel Necatu

16.09.2021, 13:25
Alexandra Stan s-ar fi despărțit de soț. Gestul făcut de Emanuel Necatu
Alexandra Stan s-ar fi despărțit de soț. Gestul făcut de Emanuel Necatu

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, ar avea probleme în mariaj și s-ar fi separat de partenerul ei de viață, Emanuel Necatu.
Gestul făcut de soțul Alexandrei Stan a lăsat loc bănuielilor. Acesta a șters din mediul online fotografiile în care apare alături de partenera sa de viață, Alexandra Stan.

Cântăreața Alexandra Stan a decis în urmă cu câteva luni să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu.

După nunta din luna aprilie a acestui an, se pare că au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu. Acesta a făcut un gest care a lăsat loc bănuielilor conform cărora s-ar fi separat de artistă.

Alexandra Stan s-ar fi despărțit de soț. ”În dragoste nu există frică”

Emanuel Necatu a ștres din mediul online fotografiile în care apărea alături de soția sa, Alexandra Stan.

În plus, acesta a postat și un mesaj cu subânțeles. ”În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a transmis acesta în online, potrivit spynews.ro.

 

Ce spunea Alexandra Stan după ce a fost văzută fără verighetă

În ultima perioadă, Alexandra Stan a renunțat la verighetă, lucru care a fost observat de internauți în fotografiile postate de Alexandra Stan pe rețelele de socializare. Artista a făcut recent o declarație în acest sens. Alexandra Stan a explicat, pentru revista Viva, că își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește relația cu soțul ei. De asemenea, vedeta a afirmat că acestuia nu-i place să se vorbească despre el.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a declarat Alexandra Stan.

citește și...