Cine este soțul Alexandrei Stan. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui”

30.06.2021, 13:08
Cine este soțul Alexandrei Stan. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui”
Cine este soțul Alexandrei Stan. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit în mare secret. Ceremonia a avut loc în orașul său natal, Constanța. Bărbatul c are a determinat-o pe Alexandra Stan să facă pasul cel mare se numește Emanuel. Artista a dat amănunte despre partenerul ei de viață în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Alexandra Stan  este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. Acum, la 32 de ani, artista a decis să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat despre care nu se știau prea multe lucruri.

Vedeta a dat detalii despre cel care i-a devenit soț, Emanuel, într-un interviu pentru revista Viva. ”Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a spus ea.

Cine este soțul Alexandrei Stan. ”El a făcut primul pas”

Alexandra Stan a dezvăluit că Emanuel a fost cel care a cosiliat-o în ceea ce privește dezvoltarea personală. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri. El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu”, a dezvăluit cântăreața.

”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a adăugat Alexandra Stan.

Vezi aici fotografiile cu Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel

Ce a spus Alexandra Stan despre nunta sa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Alexandra Stan a dat detalii despre nunta sa. ”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a explicat artista pentru sursa citată anterior.

”Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner”, a adăugat ea. ”Am fost doar noi, familia, nașii și atât”, a încheiat Alexandra Stan.

citește și...