Câți bani ia Alexandra Stan din concerte. ”Pentru un recital de jumătate de oră în India am luat 30.000”

31.03.2021, 12:48
Câți bani ia Alexandra Stan din concerte. ”Pentru un recital de jumătate de oră în India am luat 30.000”
Câți bani ia Alexandra Stan din concerte. ”Pentru un recital de jumătate de oră în India, am luat 30.000”

Alexandra Stan a dezvăluit ce sume a încasat din concertele pe care le-a susținut.

Alexandra Stan este una dintre cântărețele din România care au reușit să se bucure de succes și dincolo de granițele țării. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Alexandra Stan a dezvăluit câți bani a încasat din concertele pe care le-a susținut.

”În America a fost un turneu de 12 concerte, în 10 state. Adevărata valoare a fiecărui concert era de 40.000 de dolari, dar eu știam că e 7.000 de dolari, pentru că pe mine mă mințeau și mi se furau foarte mulți bani în perioada aceea. În România, onorariul era mai mare, vreo 10.000 de euro. Adevărata mea valoare? Am reușit să mă mențin așa între 8.000 și 12.000 – 15.000 de euro. La evenimentele private se plătește mai bine. De exemplu, pentru un recital de jumătate de oră în India, am luat 30.000 sau 25.000, depinde. Nu am fost niciodată cea mai bine plătită artistă din România, dar cred că cel mai greu este să te menții. Ce e cu adevărat important este că deși eu nu am știut niciodată realitatea primilor ani, eu nu am știut niciodată cât luam atunci, doar bănuiesc acum, am reușit să mă mențin pe o medie în ultimii 10 ani, ceea ce e foarte important”, a declarat Alexandra Stan, notează wowbiz.ro.

Alexandra Stan, despre trauma prin care a trecut cu Marcel Prodan

La emisiunea moderată de Denise Rifai, Alexandra Stan a vorbit și despre cea mai dificila perioada din viata sa, pe vremea cand a fost agresata fizic de catre fostul ei impresar, Marcel Prodan. În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

”Adica am tras de volan pentru ma batea, iti dai seama! Eu eram langa el in masina! El in masina imi dadea foarte multi pumni, cand ne duceam intr-adevar catre Valul lui Traian! Deci daca el ar fi vrut sa se desparta de mine, asta era un plus pentru ei! Adica de ce n-au facut-o, de ce dupa aceea nu m-au lasat in pace? De ce n-au rupt contractul ala? De ce in momentul in care eu, cu cateva luni inainte de incidentul asta, m-am dus la un prieten de familie care era avocat si cand am vazut ca ei nu respecta foarte multe lucruri din contractul ala, cum ar fi dreptul de a avea un avocat, mie imi era luat dreptul de a avea un avocat, in contract! Acel contract s-a anulat singur pentru ca era penibil de agresiv si penibil de restrictiv fata de mine, imi incalca niste drepturi ale omului! Atat de indoctrinata eram eu! Atat de mult isi doreau ei sa ma tina acolo sub piciorul lor!”, a spus vedeta, potrivit kanald.ro.

”Si in momentul in care eu m-am dus la avocat si l-am intrebat ce se intampla cu contractul si el mi-a zis  ”Vezi ca nu e ok! E super prost facut si nu te avantajeaza deloc contractul! Hai sa avem o discutie cu ei” cand am abordat subiectul ei s-au schimbat cu totul! Adica ei si-au dat seama ca proasta care era inainte nu mai e proasta! Stai sa vedem ce face, ca incepe sa puna intrebari si o sa ajunga si la faza cu banii, mai ales ca il are si tatal ei care a fost cu ea in concerte si fix asa s-a intampla! Si descarcarea aia de tensiune din ziua respectiva a fost urmare a unei certe! Noi ne certam de cateva luni pe subiectul asta! A fost un moment in care el asa a rabufnit, a inceput sa dea in mine, ne-am si injurat, ca si eu am fost agresiva verbal! Cert e ca nu am aflat niciodata adevarul! Nu mi s-a aratat niciodata niciun contract! Nu mi s-au aratat incasarile! Eu doar am auzit vorbe si am vazut mail-uri cu oameni din alte tari care demonstrau existenta unor milioane de euro, care mie mi se furasera!”, a completat ea.

citește și...