Alexandra Stan, dezvăluiri incendiare din viața intimă. ”Am avut într-adevăr experiențe”

31.03.2021, 10:38
Alexandra Stan, dezvăluiri incendiare din viața intimă. ”Am avut într-adevăr experiențe”
Alexandra Stan, dezvăluiri incendiare din viața intimă. ”Am avut într-adevăr experiențe”

Cântăreața Alexandra Stan a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Kanal D.

Alexandra Stan a fost invitată la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D – ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.  Cântăreața a făcut dezvăluiri incendiare. Alexandra Stan a avut parte de o întrebare fierbinte: ”Ești bisexuală?”, relatează wowbiz.ro.

”Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile. Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a declarat artista.

 

Alexandra Stan, dezvăluiri incendiare din viața intimă. Ce spune despre relația pe care a avut-o cu Dorian Popa

Alexandra Stan a avut o relație cu Dorian Popa în adolescență, când ambii erau elevi la liceu.

Artista a declarat că relația lor s-a încheiat pentru că Dorian Popa a înșelat-o.

”Eu îl apreciez și îl admir foarte mult pe Dorian, mai ales că este un om foarte asumat, și foarte inteligent, și știu cât și-a dorit el să fie un om de succes. Dorian era talentat de mic, era cel mai frumos din gașca lui, cel mai bun dansator, stătea cel mai mult în oglindă, stătea mai mult ca mine. Se vede și acum că-i pasă foarte mult de imaginea lui și că e foarte îngrijit. Eu mă bucur foarte mult că a ajuns acolo unde și-a dorit. Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a dezvăluit vedeta, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...