Ce spune Marius Elisei despre o nouă relație. ”Bănuiesc că asta se speculează”

17.02.2021, 10:33
Ce spune Marius Elisei despre o nouă relație. ”Bănuiesc că asta se speculează”
Ce spune Marius Elisei despre o nouă relație. ”Bănuiesc că asta se speculează”

Marius Elisei a vorbit despre eventualitatea de se implica într-o nouă relație sentimentală dyupă divorțul de Oana Roman.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. După ce au divorțat ofical, Oana Roman și Marius elisei au făcut declarații împreună.

Acum, Marius Elisei a ținut să lămurească lucrurile și în ceea ce privește implicarea lui într-o nouă relație sentimentală.

 

Ce spune Marius Elisei despre o nouă relație. ”Nu îmi stă gândul să îmi fac o nouă viață”

Marius Elisei a dat detalii cu privire și la viața personală de când nu mai formează un cuplu cu Oana Roman. Acesta a negat toate speculațiile că ar avea deja o nouă iubită.

„Mie nu îmi stă momentan gândul, bănuiesc că asta se speculează, că îmi voi reface repede viața. Am început noul an cu un vis, pe care mi-l doresc să îl îndeplinesc până la finalul anului. Nu îmi stă capul să îmi fac o nouă viață, cu toate că fiecare am are dreptul să își vadă de viață, să simtă fericirea și bucuria pe care și-o dorește”, a spus Marius Elisei, citat de wowbiz.ro.

Oana Roman a mărturisit că după divorțul de Marius Elisei va rămâne cu numele său de fată, în timp ce fiica lor, Isabela, va purta numele amândurora. „Marius este un om liber și face cum crede. Eu voi rămâne cu numele meu de fată. Izabela va rămâne cu numele amândurora, ceea ce cred că este foarte important. Speră să înțelegeți că nu este cazul de acum încolo să mai speculăm. Cred că este cel mai frumos lucru pe care puteam să îl facem, să ieșim amândoi și să vorbim cu voi”, a afirmat vedeta.

citește și...