Elena Gheorghe, pregătită să devină din nou mamă. ”Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise”

27.07.2021, 12:10
Elena Gheorghe, pregătită să devină din nou mamă. ”Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise”
Elena Gheorghe, pregătită să devină din nou mamă. ”Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise”

Cântăreața Elena Gheorghe s-a fotografiat alături de colega ei de breaslă Nicole Cherry, care este însărcunată cu primul ei copil. Elena Gheorghe a pozat cu mâna pe burtica de gravidă a colegei sale, ocazie cu care a spus, mai în glumă, mai în serios, că dacă ”se ia”, este pregătită să devină mămică pentru a treia oară.

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea. În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie.

Zilele acestea, Elena Gheorghe s-a întâlnit cu colega ei de breaslă Nicole Cherry, care este însărcinată cu primul copiul, și nu a ratat ocazia de a se fotografia împreună.

Elena Gheorghe, pregătită să devină din nou mamă. Ipostaza în care s-a fotografiat alături de Nicole Cherry

Într-una dintre imaginile în care apare alături de Nicolae Cherry, Elena Gheorghe apare cu mâna pe burtoca de gravidă a acesteia.

În dreptul fotografiei, Elena Gheorghe a comentat: ”Si daca se ia, il asteptam pe al treilea cu bratele deschise? Nicole Cherry arati superb, iti doresc sarcina usoara si un bebe frumos ca tine!❤️”.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul copil

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista în vârstă de 22 de ani a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta.

Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță.

citește și...