Nicole Cherry, planuri de nuntă? Artista și iubitul s-au mutat deja împreună

04.07.2019, 15:11
Nicole Cherry, planuri de nuntă? Artista și iubitul s-au mutat deja împreună
Nicole e cu Florin de un an

Nicole Cherry are de un an o relație cu Florin, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine, cel mai probabil îndreptându-se spre o căsătorie. Cei doi s-au mutat împreună și cântăreața a declarat că se vede mireasă în viitor. 

Nicole a vorbit, pentru Viva, și despre schimbările care au venit odată cu mutarea alături de partenerul său. Artista are o relație foarte strânsă cu părinții, pe care îi vizitează zilnic. Mama sa este o gospodină adevărată și îi dă foarte des diferite mâncăruri pentru acasă, pe care Nicole le împarte, desigur, cu iubitul său. 

Cântăreața a dezvăluit că Florin este sufletul ei pereche și că deseori se vede mireasă, așa că o nuntă pare tot mai posibilă în viitorul apropiat. 

Nicole crede că Florin e sufletul ei pereche

„A fost simplu și natural. Nu simt lipsa părinților pentru că mă văd mereu cu ei. Am și permis, ajung de colo-colo foarte repede. E foarte ok! Mama e o bucătăreasă foarte bună și ne mai trimite mâncare. Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale”, a spus Nicole. 

„Da, eu mă văd mireasă mereu. Mereu m-am văzut mireasă și aș vrea ca prima mea relație serioasă să fie și ultima. Mai ales când am și exemplul părinților mei, ei au 27 de ani de căsătorie”, a mai spus solista. 

Înșelată cu cea mai bună prietenă

Se pare, deci, că soarele a ieșit pe strada lui Nicole, după ce anul trecut a fost înșelată de iubitul de atunci cu cea mai bună prietenă a sa, Diana. La vremea aceea, artista spunea că dragostea nu este atât de importantă la vârsta ei, însă se pare că între timp și-a schimbat părerea, gândindu-se chiar la căsătorie.

 

citește și...