Nicole Cherry este însărcinată. ”O inimioară care bate în tandem cu inima mea”

09.06.2021, 10:11
Nicole Cherry este însărcinată. ”O inimioară care bate în tandem cu inima mea”
Nicole Cherry este însărcinată. ”O inimioară care bate în tandem cu inima mea”

Nicole Cherry este însărcinată, aceasta urmând să devină mămică pentru prima oară.

Cântăreața Nicole Cherry este însărcinată. Artista în vârstă de 22 de ani a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, este mesajul transmis de Nicole Cherry în mediul online. ?

Ce a declarat Nicole Cherry despre iubitul ei

Nicole Cherry, care anul are peste șapte ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România, a vorbit despre relația sa cu iubitul ei, Florin.

Nicole Cherry a mărturisit, la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, că ea și iubitul său se cunoșteau dinainte de a fi împreună și că nu s-a gândit niciodată că el va fi iubitul ei. ”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine”, a declarat cântăreața.

Artista a mai spus că la început a fost indiferentă și nu-l plăcea pe cel care i-a devenit iubit. ”Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a mai spus Nicole Cherry.

citește și...