FOTO / Elena Gheorghe aniversează nouă ani de mariaj. ”Iubirea noastră este mai puternică ca oricând”

08.07.2021, 11:47
FOTO / Elena Gheorghe aniversează nouă ani de mariaj. ”Iubirea noastră este mai puternică ca oricând”
FOTO / Elena Gheorghe aniversează nouă ani de mariaj. ”Iubirea noastră este mai puternică ca oricând”

Zi importantă în viața cântăreței Elena Gheorghe. Artista și partenerul ei de viață, Cornel, anicersează 9 ani de mariaj și 16 ani de relație. Pe contul său de socializare, artista a publicat unele dintre cele mai frumoase fotografii de la nunta sa. Elena Gheorghe și Cornel Ene au împreună doi copii, Nicholas și Amelie.

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe aniversează nouă ani de căsnicie.

Elena Gheorghe aniversează nouă ani de mariaj. Ce mesaj a transmis vedeta

Elena Gheorghe a transmis un mesaj în mediul online cu ocazia aniversării a nouă ani de mariaj. De asemenea, artista a dat publicității și mai multe fotografii de la nun ta cu Cornel Ene.

”9 ani de cand ne-am casatorit si 16 de cand suntem impreuna si la bine si la greu. Iubirea noastra este mai puternica ca oricand. Te iubesc pentru ceea ce sunt langa tine, pentru fiecare clipa in care suntem noi asa cum ne-am cunoscut, simpli;)”, a scris Elena Gheorghe pe contul său de socializare.

Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie de Cornel.

„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui. Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul. Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, explica vedeta.

citește și...