Elena Gheorghe, 8 ani de căsnicie. Cum a arătat mireasă

09.07.2020, 13:35
Elena Gheorghe, 8 ani de căsnicie. Cum a arătat mireasă
Elena Gheorghe, 8 ani de căsnicie. Cum a arătat mireasă

Cântăreața Elena Gheorghe a aniversat opt ani de la căsătorie. Vedeta a scos din albumul cu amintiri o fotografie de la nunta sa.

Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. Zilele acestea, artista și partenerul ei de viață au aniversat opt ani de la nunta lor.

”8 ani de căsnicie și 15 ani de când suntem împreună la bine și la greu?”, a notat Elena Gheorghe în mediul online, acolo unde a dat publicității și o fotografie de la nuntă. Artista a fost o mireasă superbă.

Cum a fost cerută în căsătorie

Elena Gheorghe a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie de Cornel.

„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo.

Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături.

Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui.

Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul.

Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, explica vedeta, potrivit revistei Avantaje.

De la Mandinga la Eurovision

Elena Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

citește și...