Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e însărcinată în trei luni

10.06.2021, 10:13
Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e însărcinată în trei luni
Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e însărcinată în trei luni

Cântăreața Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului pe care iurmează să-l aducă pe lume.

Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță. Aceasta a postat o fotografie în care i se observă burtica de gravidă, însoțită de mesajul: ”O să avem o… cireșică!”. De asemenea, artista a postat o fotografie și cu motanul ei, care poartă la gât o eșarfă pe care stă scris mesajul: ”O să am o surioară”.

Nicole Cherry este însărcinată în trei luni. “Eu o anunțasem pe mama, cumva toți știau că ne dorim un copil, când i-am anunțat că sunt însărcinată au fost foarte fericiți. Sunt însărcinată în trei luni. Când am aflat că sunt însărcinată m-am bucurat, fiind primul nu contează dacă e fetiță sau băiat, sănătos să fie copilul. Am 22 de ani, o să îmi fac un cadou de ziua mea, o să nasc cam în preajma zilei mele de naștere, o sa fie în zodia Sagetator copilul”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Cum a anunțat Nicole Cherry că este însărcinată

Artista în vârstă de 22 de ani a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a fost mesajul transmis de Nicole Cherry în mediul online.

citește și...