Declarația făcută de George Burcea despre Viviana Sposub. ”Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei”

29.09.2021, 13:09
Declarația făcută de George Burcea despre Viviana Sposub. ”Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei”
Declarația făcută de George Burcea despre Viviana Sposub. ”Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei”

Actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani, a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani. ”Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei”, a afirmat George Burcea într-u interviu. Acesta a vorbit și despre proiectele profesionale pe care le are.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.  În ultima vreme au apărut zvonuri că relația dintre cei doi s-a deteriorat, însă lucrurile nu strau deloc așa, cei doi înțelegându-se mai bine ca niciodată.

George Burcea a acordat un intyerviu pentru click.ro, în care a vorbit despre iubita sa, Viviana Sposub, afirmând că tot ce a realizat în ultimul an i se datorează acesteia.

Declarația făcută de George Burcea despre Viviana Sposub. ”N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor.”

”Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor”, a spus George Burcea despre iubita sa, Viviana Sposub. ”Ne ajutăm enorm, iar acest lucru n-a făcut nimic altceva decât să ne lege și mai mult”, a completat acesta.

George Burcea a făcut declarații și despre proiectele sale profesionale Acesta va juca în filmul “Familia Adams”, alături de Catherine Zeta Jones și Luis Guzman. Pelicula va fi regizată de Tim Burton. ”Hollywood-ul a venit el la mine, pentru că l-am chemat de când mă știu. Și mereu am avut încredere că atâta timp cât muncesc, va veni și ziua aceea. Asta în ciuda faptului că de multe ori chiar oamenii de lângă tine te calcă în picioare și îți taie aripile. Bine, nu ai cum să faci un om să creadă în tine și în visele tale mari… mult prea mari pentru el, chiar de neatins, dacă el nu crede în propria-i persoană. Oferta am primit-o acum două luni… Am dat două probe. Una a fost cea de casting, iar a două direct cu Tim. A fost o întâlnire superbă. Emoții am cu carul, iar asta e bine, căci mereu am reușit cumva ca emoțiile să fie constructive și nu distructive”, a explicat el.

citește și...