De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. ”Ea mă lovea prima, mă înjura”

20.09.2021, 15:18
De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. ”Ea mă lovea prima, mă înjura”
De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. ”Ea mă lovea prima, mă înjura”

Alex Bodi a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, în să mariajul lor a fost unul presărat cu numeroase scandaluri. Afaceristul a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a scos la iveală amănunte neștiute din relația cu Bianca Drăgușanu. Acesta a povestit cum a cunoscuut-o pe vedetă, dar a vorbit și despre momentele când a agresat-o pe cea care i-a fost parteneră de viață.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.  Alex Bodi a fost prezent în platoul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit despre relația cu Bianca Drăgușanu.

Afaceristul a dezvăluit că s-a îndrăgostit de blondină pe vremea când încă era căsătorit cu fosta soție. ”Eu am cunoscut-o pe Bianca în 2018, în august, adică exact acum trei ani, la Mamaia, când ea era cu fostul ei iubit. Ne-am întâlnit, am început să vorbim, am ajutat-o cu o chestie, ulteiror am început să ne vedem din ce în ce mai des și am început relația. Asta a fost în septembrie, iar eu de soția mea am divorțat în noiembrie. Deci, timp de două-trei luni am fost împreună în timp ce eu eram căsătorit”, a detaliat Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro. „Nu am avut niciun interes. Singura dorință a mea și a ei a fost, amândoi ne-am dorit să facem asta. N-am avut alt interes. Ne-am cunoscut, ne-am iubit și am decis să ne căsătorim”, a mai spus acesta.

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. ”Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum”

Alex Bodi a făcut declarații și despre momentele tensionate de care a avut parte în relația cu Bianca Drăgușanu. Acesta a afirmat că certurile lor ajungeau rapid la violențe și înjurături. Alex Bodi a mărturisit că regretă momentele în care a lovit-o pe cea care i-a fost soție.

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva. Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește. Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane. Referitor la ce spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a dezvăluit Alex Bodi, conform sursei mai sus-menționate.

„Ca să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie. Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă, nu ține cont. Dacă ea știa menajeze lucrurile…Să spunem că eu sunt o persoană vulcanică, colerică, dacă tu mă cunoști și îmi știi caracterul, de ce nu vrei să eviți lucrurile astea. Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi. Dacă ea își dorea cu adevărat să evite…La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei”, a mai spus acesta.

citește și...