Denise Rifai, despre emisiunea pe care o are la Kanal D. ”Niciodată eu nu o să cobor într-o zonă vulgară”

29.03.2021, 15:11
Denise Rifai, despre emisiunea pe care o are la Kanal D. ”Niciodată eu nu o să cobor într-o zonă vulgară”
enise Rifai, despre emisiunea pe care o are la Kanal D. ”Niciodată eu nu o să cobor într-o zonă vulgară”

Denise Rifai a făcut declarații legate de emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz. Denise Rifai a explicat, pentru libertateapentrufemei.ro, că nu există întrebări pe care nu le-ar adresa invitaților săi la emisiune.

”Nu există întrebări pe care eu nu le pot adresa, în schimb există linii de abordare pe care nu le iau în calcul; niciodată eu nu o să cobor într-o zonă vulgară sau într-una în care să nu-mi respect invitatul. Din unghiul meu, cel de jurnalist, aduc în fața invitatului toate știrile care s-au scris despre el și îi adresez și întrebări incomode, pentru că au legătură cu tot ce a apărut în media, la un moment dat, despre acesta. Îi dau șansa invitatului meu de a spune adevarul lui, îi ofer oportunitatea să se așeze el în fața publicului și să faca acest “exercițiu” de sinceritate. Demersul meu jurnalistic este unul curat, frumos și care nu are nimic ascuns în el. Mă interesează doar să aflu adevărul”, a spus jurnalista.


Denise Rifai îl vrea invitat la emisiunea sa pe președintele României

Denise Rifai a afirmat c și-ar dori ca unul dintre invitații săi la emisiunea de la Kanal D să fie președintele României.

”Am adus în platoul emisiunii oameni importanți, din domenii variate de activitate, i-am adus în fața telespectatorilor pe cei care au o voce puternică și care au fost mereu sub lupa publicului și a presei. Dorința mea cea mai mare este să fac un interviu la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” cu președintele României. Dacă va accepta această invitație, în permanență deschisă, promit că va fi un interviu pe cinste!”, a declarat aceasta.

Jurnalista a mai mărtrisit că este foiarte exigentă cu ea din punct de vedere profesional: ”Sunt deja mari realizatori pe care îi umăresc și de la care încerc să “fur” meserie, mă pregătesc în fiecare zi, citesc foarte mult în domeniu, mă întâlnesc cu oameni de la care am ce învăța, în permanență sunt într-o continuă mișcare, documentare și rafinare a stilului meu. Sunt foarte exigentă cu mine. Nu știu dacă voi ajunge vreodată în punctul în care voi putea spune că sunt realmente cea mai bună. Momentan acolo tind, îmi doresc să fiu cea mai bună pe tipul de interviu-portret pe care eu îl realizez la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Știu că am mult de lucru și muncesc în fiecare zi pentru asta”.

citește și...