Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă. ”E într-adevăr costisitoare”

26.03.2022, 17:23
Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă. ”E într-adevăr costisitoare”
Daniela Gyorrfi s-a mutat în casă nouă. ”E într-adevăr costisitoare”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, s-a mutat în casă nouă alături de familia sa. Vedeta a dat detalii despre noua sa locuință. “E o casă poate scumpă pentru mine, poate ieftină pentru alții. E într-adevăr costisitoare. Este și zona și casa”, a explicat binecunoscuta artistă în cadrul unui interviu.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa. Vedeta este foarte încântată de noua sa locuință. Cântăreața a dat detalii despre casa în care locuiește pentru wowbiz.ro.

Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă. ”Merită banii pentru că este făcută foarte bine”

“E o casă poate scumpă pentru mine, poate ieftină pentru alții. E într-adevăr costisitoare. Este și zona și casa. E mai unicat așa. Am scos ceva bani, dar nu e că nu vreau să spun, dar așa mi se pare ok. Nu regret absolut nimic. Merită banii pentru că este făcută foarte bine, este ceva și modern și așa poate cum ne-am dorit noi și atunci clar este ca orice altceva care este ieftin, costă ieftim și ceva scump, costă scump. În special, la casă, nu faci rabat, pentru că deagaba te bucuri că e o casă ieftină, când trebuie să bagi în instalații și așa mai departe, care s-au scumpit. Toate s-au scumpit”, a declarat Daniela Gyorfi pentru sursa citată anterior.


“Nu știu dacă s-a schimbat ceva așa radical, dar este clar, când te muți undeva, când îți place unde stai, când este o casă pe care tu ți-ai dorit-o, e ca orice lucru pe care tu ți-l dorești și se realizează și atunci te bucuri de el. Vin cu plăcere acasă, mai ales că noi suntem destul de mult plecați și casa contează foarte mult, locul nostru și ne bucurăm de ea”, a mai spus cântăreața.

 

citește și...