Daniela Gyorfi, entuziasmată de casa sa cea nouă. ”M-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva”

08.05.2022, 14:41
Daniela Gyorfi, entuziasmată de casa sa cea nouă. ”M-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva”
Daniela Gyorfi, entuziasmată de casa sa cea nouă. ”M-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a dat detalii despre noua locuință în care s-a mutat. Vedeta este extrem de entuziasmată de noua sa casă. ”M-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva”, a declarat binecunoscuta cântăreață la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa și este foarte încântată de noua sa locuință.

Daniela Gyorfi, entuziasmată de casa sa cea nouă. ”Am căldură în pardoseală, e înaltă, are 3 metri 40, este la parter, ce ne place”

Daniela Gyorfi a dat detalii despre noua sa casă la emisiunea ”Star magazin”, de la postul de televiziune Antena Stars. Artista a mărturisit că a investit peste 200.000 de euro în casa respectivă, însă nu a vrut să spună suma exactă.


„Avem trei camere, living, trei băi, dressing, o terasă (…) Este o casă care îmi place, care m-a fermecat de când am văzut-o și nu mi-a mai plăcut nimic altceva. Am și luat-o. Pentru unii e foarte puțin, pentru unii prea mult, important este cum mă simt eu și eu sunt foarte mulțumită. Am căldură în pardoseală, e înaltă, are 3 metri 40, este la parter, ce ne place. S-a ridicat, nu spun cât. Era bine 200 de mii de euro, eram bine, mai mult, dar nu contează. Am muncit toată viața, o să mai muncesc și de acum”, a explicat Daniela Gyorfi, citată de spynews.ro.

citește și...