Daniela Gyorfi a spus tot despre operațiile estetice. ”De multe ori, pozele și ceea ce vezi nu este realitatea”

16.05.2022, 16:12
Daniela Gyorfi a spus tot despre operațiile estetice. ”De multe ori, pozele și ceea ce vezi nu este realitatea”
Daniela Gyorfi a spus tot despre operațiile estetice. ”De multe ori, pozele și ceea ce vezi nu este realitatea”

Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a vorbit deschis despre intervențiile de ordin estetic prin care a trecut și despre experiențele pe care le-a avut cu unii medici. ”Informați-vă și alegeți un medic care știe cu adevărat ce face. De multe ori, pozele și ceea ce vezi nu este realitatea”, a declarat cântăreața la o emisiune TV.

Daniela Gyorfi a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit deschis despre operațiile estetice prin care a trecut de-a lungul anilor. Artista a suferit trei operații la sâni, însă primele două nu au fost reușite, astfel că a avut complicații.  ”Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă, așa se făcea atunci. Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci, era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni sânii s-au lăsat.După ce am născut am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi. A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația. Mi-am pus implanturi la sâni de trei ori”, a spus cântăreața, citată de click.ro.

”Dintre un nume sonor, la care toate vedetele fac reclama și cineva care este foarte stapân pe el, pe meseria lui, informați-vă și alegeți un medic care știe cu adevărat ce face. De multe ori, pozele și ceea ce vezi nu este realitatea. Cred că în ziua de azi ai acces la informație”, a adăugat vedeta.

Daniela Gyorfi a spus tot despree operațiile estetice. ”S-a chinuit mult cu mine, am avut ghinion”

Artista a vorbit și despre operația la nas, dar și despre momentul când și-a pus fațete dentare: ”M-am operat și la nas, îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat. De dinți sunt foarte mulțumită, mi-am făcut fațetele de două ori, m-am dus la un doctor tânăr, m-a operat de două ori. Prima dată am fost la un medic foarte popular care mi-a greșit operația. Am avut infecție la dinți, apoi am schimbat medicul, am ajuns la un dentist tânăr care a trebuit să mă opereze de două ori, s-a chinuit mult cu mine, am avut ghinion”.


”Pentru botox mă duc la un doctor de specialitate, îmi place să-mi fac buzele, să mi le mai umplu puțin. La buze am avut o problemă a migrat substanța și a trebuit să îmi dizolve acidul și să mi-l pună din nou”, a încheiat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal și are o fetiță

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa și este foarte încântată de noua sa locuință.

citește și...