Cum se înțelege, de fapt, Viviana Sposub cu George Burcea. ”Atunci când te cerți cu persoana de lângă tine…”

26.01.2022, 15:36
Cum se înțelege, de fapt, Viviana Sposub cu George Burcea. ”Atunci când te cerți cu persoana de lângă tine...”
Cum se înțelege, de fapt, Viviana Sposub cu George Burcea. ”Atunci când te cerți cu persoana de lângă tine”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani. Bruneta a dat detalii din relația lor, în mediul online. Viviana a povestit cum se înțelege cu partenerul său de viață: ”Atunci când te cerți cu persoana de lângă tine…”.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. În prezent, Viviana Sposub este una dintre vedetele care concurează la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Pe Instagram, Viviana Sposub a fost întrebată de fani cum se înțelege de fapt cu partenerul ei de viață, George Burcea.

Cum se înțelege, de fapt, Viviana Sposub cu George Burcea. ”Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel”

Vedeta a explicat că ea și actorul George Burcea se înțeleg cât se poate de bine, deși a recunoscut că ș în cuplul lor există discuții în contradictoriu, pe care, însă, reușesc să le depășească foarte ușor.  “Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel. Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi”, a spus Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, potrivit spynews.ro.

“Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens”, a completat Viviana Sposub.

citește și...