Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra ei. ”Nu se bagă deloc în discuții”

28.11.2022, 16:36
Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra ei. ”Nu se bagă deloc în discuții”
Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra ei

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vâstă de 36 de ani, formează o familie extraordinar de frumoasă alături de prezentatorul Radu Vâlcan, în vâstă de 45 de ani, împreună cu care are trei copii. Adela Popescu a făcut dezvăluri despre famlia sa și a explicat cum se înțelege cu soaca sa. ”Nu se bagă deloc în discuții”, a declarat vedeta.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu a dat detalii despre famlia sa pentru revista Unica. Aceasta a povestit în ce relații este cu soaca sa, mama lui Radu Vâlcan.  “Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții”, a mărturisit vedeta.

Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra ei. ”Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă”

”Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii ”Insula Iubirii)), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool”, a mai declarat Adela Popescu.

“Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra, de obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine și atunci tu ca soție începi să evidențiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic”, a adăugat preezentatoarea de televizune.

 

citește și...