Cum s-a înțeles Victor Slav cu Anda Adam la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Nu știu cum pare din afară”

27.12.2021, 15:35
Cum s-a înțeles Victor Slav cu Anda Adam la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Nu știu cum pare din afară”
Cum s-a înțeles Victor Slav cu Anda Adam la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Nu știu cum pare din afară”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, a explicat cum a fost să participe la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de fosta sa iubită, cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani. ”Nu știu cum pare din afară”, a comentat acesta într-un interviu.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. Ulterior, aceasta  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin.  În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța.

Victor Slav este în prezent implicat în proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, unde una dintre concurente a fost chiar fosta sa iubită, Anda Adam. Acesta a explicat, pentru revista Viva, cum a fost să participe la emisiunea respectivă alături de cea care i-a fost parteneră în urmă cu ani.

Cum s-a înțeles Victor Slav cu Anda Adam la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Nu am avut timp să vorbim în pauzele dintre filmări”

”Suntem doi oameni civilizați, ne-am despărțit acum nouă ani și, între timp, fiecare a mers pe drumul său, ne-am refăcut viețile, avem, iată, și copii. Nu am avut timp să vorbim în pauzele dintre filmări, nu numai cu Anda, ci în general, cu nicio concurentă. Filmăm în regim de live și nu avem vreme de discuții”, a declarat Victor Slav.

”Concurentele sunt extrem de ocupate, trebuie să se machieze, să își îmbrace ținutele, nu este timp pentru relaxare. Nu știu cum pare din afară, dar nu este timp de stat la cafele. Nu există pauze decât între emisiuni, dar și atunci se filmează testimoniale, în culise, fiecare minut este bine folosit, pentru că este un reality, camerele merg în culise, în cabinele juraților, concurentelor”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

Victor Slav a mai mărturisit că nu se obișnuiește să se uite la emisiunile cu el: ”O să fiu foarte sincer, nu mă uit la mine în emisiuni, nu îmi place de mine când mă uit la televizor, știu că sunt mulți oameni care au problema asta. Primesc însă destul de des feedback pozitiv, că mă descurc bine, mai ales de la familie și prieteni. Dacă sunt la „Bravo, ai stil! Celebrities”, înseamnă că ceva fac sigur bine”.

citește și...