Victor Slav rămâne la ”Bravo, ai stil” și după revenirea Ilincăi Vandici. Ce rol va avea în emisiune

25.10.2021, 13:43
Victor Slav rămâne la ”Bravo, ai stil” și după revenirea Ilincăi Vandici. Ce rol va avea în emisiune
Victor Slav rămâne la ”Bravo, ai stil” și după revenirea Ilincăi Vandici. Ce rol va avea în emisiune

Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, a înlocuit-o pe Ilinca vandici, în vârstă de 35 de ani, la cârma emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, timp de câteva zile. În gala de sâmbătă seara, Ilinca Vandici a revenit la show-ul respectiv. Însă Victor Slav va rămâne și el la emisiunea respective, având un nou rol în cadrul proiectului TV.

Din data de 14 octombrie 2021, pentru cateva editii, Victor Slav a prezentat emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Schimbarea a venit pe fondul faptului ca Ilinca Vandici nu a putut fi prezenta in platoul celebrului show din cauza unor probleme de sanatate. Victor Slav s-a declarat încântat de faptul că a prezentat ”Bravo, ai stil!”. Acesta a mai facut parte, in trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din “Brigada sexy”, alaturi de Alex Velea si Bogdan Vladau.

În gala de sâmbătă, 23 octombrie 2021, Ilinca Vandici a revenit la cârma emisiuhnii de stil de la Kanal D. Victor Slav nu va părăsi show-ul, ci va avea un nou rol în cadrul proiectului TV.

Victor Slav rămâne la ”Bravo, ai stil” și după revenirea Ilincăi Vandici. ”Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele”

Victor Slav va fi prezent in cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrites”, avand un rol foarte important, acela de a oferi concurentelor o steluta in timpul editiilor saptamanale si doua puncte bonus in gale.


“Voi tine cont de mai multe aspecte cand notez concurentele: de postura, de tinuta, de discutiile din culise, de toata prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflecta intr-o steluta bonus in editiile saptamanale. In Gale, voi avea doua puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi imparti pentru doua concurente care mi-au atras atentia in sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav, potrivit wowbiz.ro.

citește și...