Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea. ”După le-am mulțumit pentru că am dat afară tot. Într-o zi mi-a trecut, n-am mai simțit nimic”

13.08.2022, 16:26
Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea. ”După le-am mulțumit pentru că am dat afară tot. Într-o zi mi-a trecut, n-am mai simțit nimic”
Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a fost căsătorită cu actorul george Burcea, în vrstă de 34 de ani, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta a povestit, în cadrul unui podcast, despre cum a reușit să treacă peste separerea de cel care i-a fost soț. ”După le-am mulțumit pentru că am dat afară tot. Într-o zi mi-a trecut, n-am mai simțit nimic”, a declarat artista.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Prezentă la podcastul ”Gândește diferit”, Andreea Bălan a explicat cum a reușit să treacă peste separarea de cel care i-a fost soț și cine a ajutat-o în acest sens.

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea. ”Cui pe cui se scoate, intri în altă relație, dar nu e bine, pentru că trebuie să stai o perioadă singur”

„Mi-am făcut un grup de suport din patru oameni. Am văzut la americani, asta e ultima găselniță. Le-am zis: ”M-am despărțit, am nevoie de voi patru, trei fete și un băiat, vă voi suna în fiecare zi pe rând, timp de 4 luni”. Mai plângi… Cui pe cui se scoate, intri în altă relație, dar nu e bine, pentru că trebuie să stai o perioadă singur… în fine. Am făcut tot felul de încercări. În fiecare zi vorbeam aceleași lucruri, i-am secat (n.r. pe cei patru prieteni). După le-am mulțumit pentru că am dat afară tot. Într-o zi mi-a trecut, n-am mai simțit nimic. Ai nevoie de prieteni foarte apropiați care să fie alături de tine și să te suporte pe o perioadă limitată”, a dezvăluit Andreea Bălan, potrivit revistei Unica.

Cântăreața a mărturisit că, pentru ea, cel mai important lucru într-o relație este iubirea. ”Iubirea, mă tot întorc la iubire. Iubirea autentică, să mă iubească pentru ceea ce sunt, iar eu, la rândul meu, să-l iubesc pe el lăsând la o parte realizările, situația, pe el ca om, ca suflet. Asta suntem la bază, suflete. Cu cât mai mult iubim sufletul cu atât suntem mai fericiți. (…) Dacă tu nu mă vrei, eu de ce să te vreau? Eu înainte eram: ”Dacă tu nu mă vrei, eu te vreau!”. E greșit. E traumă. E legătură pe traumă. Nu mă vrei, nici eu nu te vreau, pierderea ta, eu sunt bine cu mine, o să fie altcineva care o să mă vrea”, a mai spus vedeta.

 

citește și...