Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că Ioana Simion pleacă în Grecia cu prietenele. ”Soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă”

13.07.2021, 09:50
Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că Ioana Simion pleacă în Grecia cu prietenele. ”Soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă”
Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că Ioana Simion pleacă în Grecia cu prietenele. ”Soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă”

Ioana Simion, soția legendarului campion la tenis Ilie Năstase, s-a relaxat într-o vacanță în Grecia alături de niște prietene. Situația nu prea a fost pe placul partenerului ei de viață, care a rămas singur acasă. Ioana Simion a povestit cum a reacționat acesta când a aflat că soția sa merge în vacanță fără el.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  De curând, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. Zilele trecute, Ioana Simion a fost plecată într-o vacanță în  Grecia împreună cu niște prietene, stuație care nu prea a fost pe placul soțului ei, Ilie Năstase.

Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că Ioana Simion pleacă în Grecia cu prietenele.  ”A fost gelos, ca orice bărbat”

Ioana Simion a dezvăluit, pentru click.ro, că Ilie Năstase nu a fost deloc încântat că ea a mers singură în vacanță. “Nu am avut liniște deloc pentru că Ilie nu a fost de acord să merg singură în această vacanță. Înainte să plec, m-a rugat să renunț, să nu plec fără el. A fost gelos, ca orice bărbat, și nu am scăpat nici când am ajuns, pentru că am fost conectați în permanență. Fie că mă aflam la plajă, la restaurant sau la shopping, soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă. S-a bucurat și el să vadă peisajele superbe, chiar și virtual. Nu a avut de ce să își facă griji, pentru că e vorba de încredere, iar eu sunt un om fair-play”, a declarat bruneta pentru click.ro.

Ioana Simion a mai mărturisit că, în vacanță, a dat iama-n magazine, de unde și-a cumpărat încălțăminte și haine. ”Am o slăbiciune pentru haine, așa că nu m-am putut abține când am văzut pantofi sau rochii. Am cumpărat trei plase cu încălțăminte și nouă plase cu hăinuțe. Erau prea frumoase, nu am putut să mă abțin. Nici nu știu pe unde o să le mai bag, pentru că în geamantan nu mai au loc. Când o să mă vadă Ilie o să-și pună mâinile în cap. Cred că hainele au fost mai scumpe decât vacanța”, a mai dezvăluit partenera de viață a lui Ilie Năstase.

citește și...