Cum a reacționat Andreea Mantea când a aflat că este amantă. ”L-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă”

30.12.2021, 16:13
Cum a reacționat Andreea Mantea când a aflat că este amantă. ”L-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă”
Cum a reacționat Andreea Mantea când a aflat că este amantă. ”L-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani,  a dezvăluit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a aflat că este amantă. În urmă cu mai mulți ani, aceasta a avut o relație cu un avocat, însă nu știa că acesta este căsătorit. Bruneta a povestit cum a reacționat când a aflat. ”L-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă”, a spus ea.

Prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Andreea mantea a povestit cum a aflat că era amanta unui avocat cu care a avut o relație în urmă cu mai mulți ani.

De asemenea, Andreea Mantea a dezvăluit și ce a făcut în momentul în care a aflat că bărbatul respectiv era însurat.

Cum a reacționat Andreea Mantea când a aflat că este amantă. ”Mi s-au înmuiat picioarele”

Andreea Mantea a fost sunată de o jurnalistă şi astfel a descoperit că bărbatul cu care se întâlnea era, de fapt, căsătorit. ”Avem o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul tău și-a depus azi actele de divorț, mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir”, a povestit vedeta.

”Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla, el mi-a zis ulterior că eram despărțit de acea fată de 6 luni… băi omule, în ce lume trăiești? El a crezut vreodată că eu nu o să aflu? Am aflat…”, a mai spus aceasta.

Andreea Mantea este mama unui băiețel

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta ar forma un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

citește și...