Cea mai frumoasă ipostază cu Andreea Mantea și Cristi Mitrea, alături de fiul lor. Revedere emoționantă

14.07.2020, 10:20
Cea mai frumoasă ipostază cu Andreea Mantea și Cristi Mitrea, alături de fiul lor. Revedere emoționantă
Cea mai frumoasă ipostază cu Andreea Mantea și Cristi Mitrea, alături de fiul lor. Revedere emoționantă

Andreea Mantea și fiul ei, David, s-au revăzut cu Cristi Mitrea, tatăl băiețelului prezentatoarei de televiziune. Ipostaza în care s-au fotografiat cei trei a impresionat pe toată lumea.

David, băiețelul Andreei Mantea, este rezultat al poveștii de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea ”Burlăcița”, însă relația lor nu a rezistat probei timpului. A existat o perioadă când Cristi Mitrea nu a ținut legătura când fiul său, însă acum relația dintre acesta și David este una excelentă.

Andreea Mantea, David și Cristian Mitrea s-au revăzut acum, la scurt timp după ce prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, s-a întors din Turcia.

Cei trei s-au văzut cu ocazia aniversării zilei de naștere a luptătorului de MMA, care a împlinit 39 de ani. S-au fotografiat împreună, iar ipostaza în care cei trei s-au pozat i-a impresionat pe fanii de pe internet.

”La mulți ani, tata! @cristianmitrea01 ????”, a fost urarea pe care Andreea Mantea i-a făcut-o fostului ei iubit.

”Așa da”, ”O familie frumoasă”, ”Mă bucur că sunteți împreună”, ”Bravo, Andreea, că nu privezi copilul de iubirea tatălui. Chiar o stimulezi”, ”Felicuitări, Andreea! Frumos gest”, ”Ce frumoși sunteți! Nu știu dacă voi doi mai formați un cuplu, însă zâmbetul copilului este de neprețuit”, ”Încă nu am văzut o poză așa frumoasă”, ”Ce mă bucur să vă văd așa”, au reacționat internauții.

Andreea Mantea  nu mai prezintă emisiunea ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea a decis să revină în România din Turcia, acolo unde a stat o perioadă de timp împreună cu fiul său. Vedeta a prezentat emisiunea ”Puterea Dragostei”, transmisă de postul de televiziune Kanal D.  Din sezonul trei, show-ul va fi moderat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

“A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii.

Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!

Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea.

 

citește și...