Eveniment special în viața Andrei Mantea. ”A fost o zi foarte grea și emoționantă pentru mine”

28.05.2021, 14:47
Eveniment special în viața Andrei Mantea. ”A fost o zi foarte grea și emoționantă pentru mine”
Eveniment special în viața Andrei Mantea. ”A fost o zi foarte grea și emoționantă pentru mine”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea l-a aniversat pe fiul ei, David.

Eveniment important în viața Andreei Mantea. Vedeta l-a aniversat pe fiul ei. Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul vedetei de televiziune a împlinit șase ani și a avut parte de o petrecere pe cinste. Andreea Mantea a dat publicității câtreva imagini de la eveniment, însoțite de un mesaj emoționant. ”6 anisori! Nu as fi crezut niciodata ca acesti ani vor trece atat de repede… La multi ani, puiul meu mult dorit! ???❤️”, a scris Andreea Mantea în mediul online.

”A fost o zi foarte grea si emotionanta pentru mine. Vreau sa va multumesc pentru toate mesajele, din tot sufletul meu! ???❤️  Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi si tuturor celor care inca sunt! Cu totii sunteti minunati! ???”, a adăugat ea.

Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Înainte de a deveni cunoscută, Andreea Mantea și-a câștigat primii bani lucrând într-un restaurant, ca picoliță. Bruneta a dezvăluit și ce făcea cu banii pe care îi câștiga.

”Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: ”Da”. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc.”, a dezvăluit Andreea Mantea într-un interviu pentru publicația Formula AS.

citește și...