Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Când va avea loc premiera

02.09.2021, 11:12
Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Când va avea loc premiera
Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Când va avea loc premiera

Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, este implicată într-un nou proiect. Vedeta va avea o nouă emisiune la postul de televiziune Kanal D.  Emisiunea se numește  ”O nouă șansă” și va avea premeira în data de 11 seprtembrie. Andreea Mantea a dat câteva detalii despre noua emisiune pe care o va modera.

În această toamnă, Andreea Mantea le aduce telespectatorilor Kanal D emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde, odată cu emisiunea „O nouă șansă”, care va fi difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D.

Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. ”Fiecare dintre noi merităm o a doua șansă”

Andreea Mantea a transmis un mesaj pe contul său de socializare despre noul său proiect TV.

”Sunt fericita sa va anunt ca din 11 septembrie, de la ora 20.00, voi incepe un proiect nou la #KanalD ??❤️ Asa cum v-am obisnuit de atatia ani, vin in fata dumneavoastra cu o emisiune de suflet. O emisiune in care sufletele ranite au parte de vindecarea mult dorita. Se spune ca atunci cand gresesti foarte tare tare cuiva si nu ai parte de iertarea dorita, simti nevoia sa iti spui povestea si sa iti ceri iertarea in fata a cat mai multor oameni. Eu sunt aici sa ii sprijin, sa ii ascult si sa ii ajut sa isi gaseasca iertarea mult dorita, pentru ca nu-i asa?? Fiecare dintre noi meritam o noua sansa!
#ONouaSansa ?❤️? Din 11 septembrie, de la ora 20.00, la #KanalD”, a scris vedeta.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

citește și...