Andreea Mantea revine la tv. Ce emisiune va prezenta vedeta la Kanal D

24.09.2020, 14:23
Andreea Mantea revine la tv. Ce emisiune va prezenta vedeta la Kanal D
Andreea Mantea revine la tv. Ce emisiune va prezenta vedeta la Kanal D

Bucurie mare pentru fanii Andreei Mantea! Bruneta revine la tv, cu un nou reality-show. În urmă cu mai bine de două luni, vedeta a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea ‘Puterea dragostei’. O bună perioadă de timp, Andreea Mantea a preferat să petreacă mai mult timp cu fiul său, însă acum a decis să revină pe micile ecrane și a semnat un nou contract.

De data aceasta, Andreea Mantea își va ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Vedeta va fi protagonista unui reality show-ului ‘Trăiri alături de Andreea Mantea’.

Andreea Mantea revine la Kanal D cu o nouă emisiune

Fie că va fi în sânul familiei sau angrenată în diverse activități profesionale, aceasta va oferi totul fanilor săi. Emisiunea va începe din 5 octombrie.

Nu intamplator acest reality imi poarta numele, pentru ca el va contine, intr-o mare masura, viata mea, asa cum este ea, cu bune si cu rele, cu bucurii, dar si cu poticneli, suparari. Pentru ca asa e viata, cu de toate. Ii invit pe telespectatori sa traiasca alaturi de mine intamplari frumoase, pline de emotie, sa cunoasca povesti de viata ale unor oameni minunati pe care ii voi intalni in calatoriile mele.

Intotdeauna am fost sincera, foarte deschisa cu cei care ma urmaresc, iar acum cu totii ma vor putea cunoaste si mai bine, in intimitatea familiei mele, alaturi de cei pe care ii iubesc enorm. David este cel mai important om din viata mea, centrul universului meu, asa ca il veti vedea alaturi de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia astept ca, din 5 octombrie, in fiecare luni, de la 23:00, sa ne pe Kanal D!’, a spus Andreea Mantea.

De ce a renunțat la ‘Puterea dragostei’

Andreea Mantea a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce privește motivul pentru care a decis să nu mai prezinte show-ul matrimonial ”Puterea dragostei”, de la Kanal D. Bruneta a moderat emisiunea ”Puterea Dragostei” timp de două sezoane.

“Am renunțat la această emisiune nu pentru că mi-a fost greu, nu pentru că mi-a fost rău! Am renunțat tocmai pentru că era prea frumos! Adică… concurenții aveau atât de multe trăiri și lucruri frumoase! Aveam senzația că viața mea e pusă pe pauză, că niciodată nu aveam timp să vin acasă, aveam senzația că niciodată nu aveam timp să fac nimic din ce-mi doream! Am ales să rezist pentru că îmi plăcea foarte mult!

Dar am luat această hotărâre pentru David! Nu mai era vorba despre mine! Toată tinerețea mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem, cât durează. Nu mi-am ales eu să lucrez în televiziune, pur și simplu așa mi-a fost dat, așa mi-a fost scris! Ador să lucrez! Dar, iată că fiecare proiect m-a adus până aici! Vrea să lămuresc această situație”, a spus vedeta, potrivit kanald.ro.

citește și...