Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro. ”Toţi banii i-am dat acolo”

25.09.2022, 14:23
Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro. ”Toţi banii i-am dat acolo”
Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a povestit cum a rămas fără o sumă foarte mare de bani. Artista a investit 90.000 de euro într-un apartament care urma să fie construit într-un complex din zona Doamna Ghica din zona de nord a Capitalei. Însă, investitorul israelian nu a mai dus proiectul la bun sfârșit, iar artista a rămas fără respectiva sumă de bani.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a investit o sumă mare de bani pentru a-și cumpăra un apartament într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei. Investitorul israelian nu a terminat proiectul, astfel că vedeta a rămas făă suma de 90.000 de euro, relatează observatornews.ro.

Artista a apelat la avocați, nu a recuperat investiția. Vedeta este una dintre cele 571 de persoane care au investit bani în respectivul complex rezidențial.

Cum a rămas Andreea Bălan fără 90.000 de euro. ”Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un ”

”Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii “Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces”, a adăugat artista.

Andreea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.
citește și...