Cum a fost la nunta fiului Ioanei Simion. ”A ținut până pe la 6 dimineața”

05.07.2022, 13:00
Cum a fost la nunta fiului Ioanei Simion. ”A ținut până pe la 6 dimineața”
Cum a fost la nunta fiului Ioanei Simion

Ioana Simion a avut parte de un eveniment extem de important în familia sa. Fiul acesteia, Teo, a făcut nunta cu Ceilan, femeia împreună cu care acesta are o fetiță. Partenera de viață a marelui campion la tenis Ilie Năstase a dat detalii despre cum a fost evenimentul care a avut loc în prima zi a lunii iulie a acestui an.

Eveniment important în viața Ioanei Simion – nunta fiului său. Teo și partenera lui, Ceilan, au organizat nunta în data de 1 iulie 2022, la Constanța.

Partenera de viață a lui Ilie Năstase a dat detalii, la Antena Stars, despre cum a fost evenimentul respectiv.

Cum a fost la nunta fiului Ioanei Simion. ”A cântat și Adrian Minune, au avut și de muzică populară pe Niculina Stoican, câteva formații”

”Mă simt foarte bine! A fost o nuntă foarte frumoasă, foarte frumoasă! Toată lumea a dansat. S-a dansat toată noaptea! A cântat și Adrian Minune, au avut și de muzică populară pe Niculina Stoican, câteva formații… Chiar a fost foarte frumos!… A fost o nuntă românească! Nunta a ținut până pe la 6 dimineața! Când dansezi și te simși bine, trece foarte repede timpul! Din câte îmi aduc eu aminte a fost o formație turcească, dar atmosfera a încins-o Niculina Stoican!”, a declarat Ioana Simion despre nunta fiului său, potrivit spynews.ro.

”Noi ne simțim foarte bine, a trecut, totul a fost ok. Totul a fost impecabil. Teuțu ( n.r. fiul Ioanei) a fost cel care s-a ocupat de tot. L-am lăsat să facă așa cum își dorește el, dar a ieșit totul foarte bine! Chiar a fost frumoasă și dacă mă întrebi nici nu știu când a trecut. Am avut impresia că au trecut o oră, două”, a completat aceasta.

Ioana Simion, căsnicie cu probleme Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului 2020. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, anul trecut, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Ulterior, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună.

citește și...