Cum a fost experiența ”America Express” pentru Andreea Bălan. ”Erau seri întregi în care plângeam”

22.11.2022, 14:01
Cum a fost experiența ”America Express” pentru Andreea Bălan. ”Erau seri întregi în care plângeam”
Cum a fost experiența ”America Exprress” pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a participat la reality show-ul ”America Express”, care va fi difuzat în curând la Antena 1, alături de colega și prietena sa Andeea Antonescu. Artista a mărturisit cum a fost această experiență pentru ea. ”Erau seri întregi în care plângeam și s-a întâmplat de câteva ori să doresc să vin acasă”, a spus Andrea Bălan.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu. Despre cum a fost experiența de la emisiunea respectivă pentru ea a dat Andeea Bălan detalii la podcastul „Vin de-o poveste”, realizat de Radu Țibulcă”.

Cum a fost experiența ”America Express” pentru Andreea Bălan. ”Să renunț, să ne băgăm la cursa pentru ultima șansă și să venim acasă”

”A fost o experiență revelatorie, foarte interesantă. Ei au insistat în mai multe sezoane să merg, doar că eu psihic nu eram pregătită. Mi se părea foarte greu. Doar în acest an am fost pregătită și pentru că am luat-o pe o parte spirituală și o parte de autocunoaștere mult mai profundă și am zis așa: „dacă accept și dacă fac față, înseamnă că este ultima treaptă de temelie în transformarea mea”, asta pentru că acolo nu mai ești brand-ul de aici. Acolo ești tu, omul, fără bani, fără nimic și te bazezi doar pe ajutorul oamenilor, că despre asta este vorba în competiție, să te hrănească, să te ducă din loc în loc, să-ți dea cazare și trebuie să fii umil. Noi, aici, pentru că na, facem ceea ce facem și avem situația pe care o avem, uităm să mai fim din când în când umili și acolo n-ai cum. Trebuie să fii umil și să apreciezi, și să fii recunoscător pentru ceea ce primești și era ultima mea treaptă în transformare”, a povestit Andreea Bălan la podcastul respectiv, potrivit tvmania.ro.

„Nu m-am certat cu Andreea pentru că noi ne cunoaștem foarte bine și știam că dacă plecăm, mergem cu un scop comun și că vrem să ajungem cât mai departe și o să vedeți că am făcut performanță. Dar a fost foarte greu pentru că na, ești obișnuită cu niște condiții acasă și acolo sunt alte condiții și în primul rând, dorul de fetițele noastre. Eu n-am stat niciodată departe de fetițele mele atât de mult timp. Am stat poate șapte zile, cel mult într-o vacanță, dar aici am stat foarte mult, câteva săptămâni bune și îmi era foarte dor de ele. Erau seri întregi în care plângeam și s-a întâmplat de câteva ori să doresc să vin acasă, să renunț, să ne băgăm la cursa pentru ultima șansă și să venim acasă. Apoi mă motivam, ne motivam una pe cealaltă și a doua zi o luam de la capăt. Parcă se activa ceva pentru că sunt o persoană ambițioasă și pur și simplu a doua zi se activa ceva și nu mai voiam să fiu pe ultimul loc, voiam să fiu din nou pe primul loc și să alergăm, și să facem probele, și să fim în primele locuri. Uite așa am rezistat”, a mai spus vedeta.

citește și...