Cum a făcut Viviana Sposub primii bani. ”Încercam să mai prind câte un eveniment”

09.05.2022, 15:26
Cum a făcut Viviana Sposub primii bani. ”Încercam să mai prind câte un eveniment”
Cum a făcut Viviana Sposub primii bani. ”Încercam să mai prind câte un eveniment”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub a dezvăluit cum a câștigat primii săi bani, pe vremea când se afla la Botoșani. ”Primii bani i-am câștigat în Botoșani. Încercam să mai prind câte un eveniment pe care să-l prezint pe bani sau mai cântam la o nuntă”, a explicat Viviana Sposub în cadrul unui podcast.

Viviana Sposub este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micile ecrane. În plan profesional, Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase. În plan pesonal, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

La podcastul ”„La fix cu Fere”, Viviana Sposub a dezvăluit cum a făcut primii săi bani pe vremea când se afla la Botoșani.

Cum a făcut Viviana Sposub primii bani. ”Din anul 2 de facultate m-am angajat în televiziune, dar nu eram plătită îndeajuns de bine încât să mă întrețin singură în București

„Primii bani i-am câștigat în Botoșani. Încercam să mai prind câte un eveniment pe care să-l prezint pe bani sau mai cântam la o nuntă. Din anul 2 de facultate m-am angajat în televiziune, dar nu eram plătită îndeajuns de bine încât să mă întrețin singură în București. Părinții m-au ajutat o perioadă, iar perioada aia m-a ajutat să obțin un loc de muncă mai bine plătit”, a detaliat Viviana Sposub la podcastul respectiv, potrivit revistei Unica.

La emisiunea ”Duet cu Alexandra”, Viviana Sposub a vorbit și despre pasiunea sa pentru muzică: „Am făcut liceul de artă la Botoșani. Evident că mergeam și la concursuri de muzică. Am fost la foarte multe. Era un efort destul de mare pentru părinți. Financiar, pentru că nu vin dintr-o familie cu foarte mulți bani. Toate resursele noastre se duceau către visul meu de a cânta… Mama a fost cea care m-a îndrumat cel mai mult și care a fost cea mai aproape de mine. Tata m-a susținut de la distanță pentru că el nu a prea fost de acord cu alegerea asta. Când a trebuit să aleg facultatea am stat foarte mult pe gânduri dacă să merg la Conservator, pentru că îmi plăcea foarte mult muzica, dar, până la urmă, m-a convins și am făcut relații publice. A fost extrem de fericit”.

 

citește și...