Viviana Sposub va avea emisiune la Kanal D. Câți bani câștigă colegii de platou ai vedetei

06.02.2022, 16:41

Iubita lui George Burcea va avea emisiune la Kanal D. Vedeta va prezenta o emisiune nouă la Kanal D, împreună cu Bursucu și actorul de stand-up George Tănase. Se pare că Viviana Sposub a stârnit interesul Kanal D. Câți bani câștigă Bursucul la Kanal D

Numărul vedetelor care renunță la Antena 1 și preferă Kanal D este în creștere. După ce Dan Negru a dat Antena 1 pe Kanal D fără să clipească, este rândul Vivianei Sposub să bată palma cu postul TV.

Potrivit FANATIK, Kanal D va avea propria emisiunea matinală care, cel mai probabil, o să intre pe același interval orar cu emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Viviana Sposub va avea emisiune la Kanal D

În cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil”, se pare că Viviana Sposub a stârnit interesul Kanal D. Partenera lui George Burcea are toate ingredientele pe care postul TV le caută – carismă, bună dispoziție și lipici la public -.

Viviana Sposub  va fi colegă de platou cu Bursucu, care a intrat în echipa Teo Show în 2015.

Câți bani câștigă Bursucul la Kanal D

Potrivit fanatik.ro, PRO TV i-ar fi propus lui Bursucu să renunțe la Kanal D și să revină la sediul din Pache Protopopescu. Bursucu a fost coregraf în perioada emisiunii ”Dansez pentru tine”.

Însă, televiziunea Kanal D i-a mărit salariul coregrafului, care ar câștiga în prezent 7.000 euro pe lună.

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi este marea câștigătoare a sezonului care sâmbată seară a luat sfârșit. Concurenta este cea mai stilată celebritate din România. Aceasta a ajuns la pasul final alături de Viviana Sposub, însă fanii au votat, iar procentele și-au spus cuvântul.

În cursa pentru marele premiu au rămas doar cinci concurente. Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt celebritățile care s-au luptat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Viviana Sposub a publicat câteva filmulete făcând câteva mărturisiri emoționante despre tot ce s-a întâmplat în Marea Finală.

Primele declarații ale Vivianei Sposub, după ce a pierdut la „Bravo, ai stil! Celebrities”

“Am ajuns acasă și voiam să vă mulțumesc și să mă înclin în fata voastră pentru că ați fost alături de mine pentru că m-ați votat în număr atât de mare. Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat, sunt fericită că v-am câstigat pe voi, le felicit pe fete.

O felicit pe Ruxi, vă mulțumim că ne-ați urmărit. O să închei prin a vă mulțumi și sper că o să fiți alaturi de mine și în viitoarele proiecte. Pregătesc o grămadă de lucruri frumoase pentru voi. Doamne ajută pentru țoață lumea, vă iubesc și vă mulțumesc!”

 

citește și...