Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andreea Marin la ”Surprize, surprize”. ”Am fost anunțat că sunt co-prezentatorul emisiunii în direct”

08.03.2022, 16:00
Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andreea Marin la ”Surprize, surprize”. ”Am fost anunțat că sunt co-prezentatorul emisiunii în direct”
Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andrea Marin la ”Surpize, surprize”. ”Am fost anunțat că sunt co-prezentatorul emisiunii în direct”

Actorul Gabriel Coveșeanu, alias Cove, și-a amintit de perioada în care a lucrat alături de Andreea Marin la emisiunea de mare succes ”Surprize, surprize”, la Televiziunea Națională. Prezentatorul de televiziune, în vârstă de 47 de ani, a povestit cum a ajuns să fie co-prezentator la show-ul respectiv.

Gabriel Coveșeanu este actor și preezentator TV.  Gabriel Coveșeanu, alias Cove, co-prezentatorul show-ului  în ultimii ani, a anunțat, în vara anului trecut, că nu mai prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Cove apare acum la postul de televiziune Prima TV, unde prezintă, alături de Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”, de la Prima TV. Cove a mai prezentat la Prima TV emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”. În plan personal, Gabriel Coveșeanu este căsătorit cu Florentina. Cuplul are împreună doi băieți. Acesta este cel de-al doilea mariaj al lui Cove. Actorul a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu. În urmă cu ani, Cove a fost co-prezentator la emisiunea ”Surprize, surprize”, moderată de Andreea Marin la Televiziunea Națională. Despre cum a ajuns să lucreze cu Andreea Marrin la show-ul respectiv a povestit actorul pentru spectacola.ro.

„S-a anunțat un casting pe post: Emisiunea Surprize Suprize organizează un casting pentru rolul de co-prezentator. Doritorii să vină în strada Pangrati, de la ora 10. N-am să uit niciodată. Eram actor la Teatrul Ion Creangă și avusesem spectacol dimineața și împreună cu ceilalți colegi actori. Unul dintre ei a zis: Haideți să mergem să dăm și noi probă. Și am mers toți. Când am ajuns pe strada Pangrati, la TVR, am avut senzația că este un miting. Nu cred că vă puteți imagina, toată strada era blocată de oameni care voiau să participe la acest casting. Eu le-am spus colegilor mei: „Iertați-mă, eu nu stau la coada asta. Aici trebuie să stai trei zile. N-am nicio șansă”. Și am plecat. Eu mi-am luat gândul. Un coleg, ceva mai insistent, a făcut rost de un număr de telefon de centrală și a reușit să facă legătura cu cineva din redacție, de la Surprize Surprize. A sunat și le-a spus că am fost la casting dar că era coada prea mare și nu am reușit să dăm proba. Iar ei au spus că „da, nu ne așteptam să vină atât de multă lume, așa că o să continuăm castingul prin înscriere”. Și colegul ne-a înscris pe toți la casting”, a povestit Cove pentru sursa mai sus-menționată.

Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andreea Marin la ”Surprize, surprize”. ” Intră Andreea și zice: „Noul meu coleg se află în sală. El nu știe asta. Toți cei care au dat castingul se află în sală””

„Am fost anunțat că sunt co-prezentatorul emisiunii în direct. Mi s-a făcut o surpriză. M-a luat o altă colegă, regizor, cu care lucram în perioada aceea la niște spectacole de teatru independent, și mi-a zis: Producătorul Valeriu Lazarov, de la TVR, vrea să investească în spectacole de teatru independent, vrea să dezvolte latura asta, și ne-a chemat la o discuție. A venit acum în țară, că începe sezonul Surprize Surprize și vrea să vorbească cu noi”.Am zis ok. Cu naivitatea mea, aveam 25 de ani. Și am mers. Eram îmbrăcat în blugi și aveam o vestuță de pescar, cu multe buzunare…”, a mai spus Cove.

„Începe emisiunea. Intră Andreea și zice: „Noul meu coleg se află în sală. El nu știe asta. Toți cei care au dat castingul se află în sală”. Moment în care am început să mă uit prin sală, să văd dacă mai recunosc pe vreunul cu care am fost la casting. N-am recunoscut pe nimeni. Eu nu știam că eram deja pe niște ecrane. Și Andreea a spus: „Se va recunoaște în imaginile de pe ecran”. Pe ecranele alea, văd imagini cu mine. Proba pe care eu o dădusem. M-au luat, am intrat în platou, am schimbat trei vorbe cu Andreea și m-au trimis să mă pregătesc să intru în emisiune”, a încheiat el.

 

citește și...