Cove dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Băiatul cel mare mi-a spus că vrea să se facă actor, cel mic își dorește să devină clown”

21.07.2021, 15:42
Cove dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Băiatul cel mare mi-a spus că vrea să se facă actor, cel mic își dorește să devină clown”
Cove dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Băiatul cel mare mi-a spus că vrea să se facă actor, cel mic își dorește să devină clown”

Actorul Gabriel Coveșeanu, alias Cove, are doi copii de care este foarte mândru. Acesta a dat detalii despre cei doi băieți ai săi și despre înclinațiile pe care aceștia le au. ”Băiatul cel mare mi-a spus că vrea să se facă actor, cel mic își dorește să devină clown”, a mărturisit perezentatorul emisiuni ”Vorbește lumea” într-un interviu.

Cove, prezentatorul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, a vorbit despre cei doi băieți ai săi într-un interviu pentru click.ro.

Acesta a filmat cu cei doi pentru o reclamă.


Cove dă detalii despre cei doi copii ai săi. ”Eu vreau să plec cu cei mici la mare”

Cove este foarte mândru de cei doi copii ai săi.

“Am doi băieți destul de mari, unul face 6 ani și celălat are 12 ani și am avut șansa ca cineva să fie interesat de această formulă de 3 și să facem o reclamă împreună, eu și băieții mei, la un cașcaval. Bogdan, băiatul cel mare, are veleități artistice, el cochetează cu dansul, dar mi-a spus că vrea să se facă actor. Nu știu cât de serioasă este această afirmație sau e doar un moment acum, însă cel mic își dorește să devină clown, deci tot în zona artistică. Intrăm în vacanță cu emisiunea ”Vorbește lumea” pe 23 iulie, avem înregistrări, și revenim în august. Eu vreau să plec cu cei mici la mare, preferăm litoralul românesc, vrem să fim aici, fiind o situație specială și n-aș vrea să mă complic. Poate că mă voi mai urca pe motor și voi pleca pe undeva prin țară”, a dezvăluit Cove.

Cum a cunoscut-o Cove pe soția lui

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este căsătorit cu Florentina. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit că atunci când a cunoscut-o pe actuala sa parteneră de viață, ambii erau implicați în alte relații. ”La acel moment cumva ne-am atras atenția reciproc! A fost o primă relaționare ce ne-a făcut plăcere amândurora. Doar că, dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult. Ei bine, viața ne-a demonstrat, ulterior, că este posibil, așa că am putut să ne cunoaștem mai bine și să începem o relație care durează și astăzi”, a dezvăluit Cove pentru revista Viva.

Acesta și-a amintit și de momentul în care a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață: ”Eu chiar m-am pregătit pentru cererea în căsătorie, nu a fost deloc ceva spontan. Totul s-a întâmplat într-un loc cu o semnificație aparte pentru noi, și anume în acel loc în care ne-am întâlnit pentru prima dată: la Palatul Mogoșoaia”.

citește și...