Cum și-a cunoscut Cove soția. ”Dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult”

10.03.2021, 13:37
Cum și-a cunoscut Cove soția. ”Dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult”
Cum și-a cunoscut Cove soția. ”Dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult”

Cove a oferit detalii despre relația cu partenera lui de viață.

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este căsătorit cu Florentina. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit că atunci când a cunoscut-o pe actuala sa parteneră de viață, ambii erau implicați în alte relații. ”La acel moment cumva ne-am atras atenția reciproc! A fost o primă relaționare ce ne-a făcut plăcere amândurora. Doar că, dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult. Ei bine, viața ne-a demonstrat, ulterior, că este posibil, așa că am putut să ne cunoaștem mai bine și să începem o relație care durează și astăzi”, a dezvăluit Cove păentru revista Viva.

Acesta și-a amintit și de momentul în care a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață: ”Eu chiar m-am pregătit pentru cererea în căsătorie, nu a fost deloc ceva spontan. Totul s-a întâmplat într-un loc cu o semnificație aparte pentru noi, și anume în acel loc în care ne-am întâlnit pentru prima dată: la Palatul Mogoșoaia”.

Cum se înțelege Cove cu Lora, partenera lui de prezentare de la emisiunea ”Vorbește lumea”

Cove a făcut dezvăluiri despre cum se înțelege cu Lora, partenera sa de prezentare de la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu. Lora a renunțat la o vacanță pe care o plănuise anul acesta în Bali, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, pentru emisiunea „Vorbește lumea”.

Cove a explicat, într-un interviu pentru click.ro, care este relația sa cu Lora, cea alături de care moderează în prezent emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Lora este o profesionistă și ne înțelegem foarte bine. Așa cum ne-am înțeles și prima dată când am prezentat împreună. După plecarea ei, noi am ținut legătura, ne-am tot auzit și în emisiune, când ea era în Bali, așa că reîntoarcerea ei a fost naturală și ne-am acomodat rapid înspre a prezenta împreună”, a spus Cove.

 

citește și...