Cove nu mai prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”. Declarația făcută de acesta

28.08.2021, 11:13
Cove nu mai prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”. Declarația făcută de acesta
Cove nu mai prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”. Declarația făcută de acesta

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, nu va mai prezenta emisiunea ”Vorbește lumea”, pe care a moderat-o ani de zile la postul de televizune Pro TV. Actorul, în vârstă de 46 de an, a făcut o declarație despre plecarea sa de la show-ul respectiv. Emisiunea ”Vorbește lumea” revine luni pe micile ecrane, cu un nou sezon.

Cove a decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune Pro TV.

Luni, 30 august 2021, la PRO TV începe un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu, care se întoarce din concediul de maternitate. Cove însă, co-prezentatorul show-ului, a anunțat că el nu va mai face parte din acest proiect.

Cove nu mai prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”. ”A fost o perioadă frumoasă”

Cove a făcut declarații despre plecarea sa de la emisiunea ”Vorbește lumea”, pe care a moderat-o câțiva ani.

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii ”Vorbește lumea”. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove, citat de protv.ro.

Cove este căsătorit și are doi copii

În plan personal, Cove este căsătorit și are doi băieți. Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este căsătorit cu Florentina. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit că atunci când a cunoscut-o pe actuala sa parteneră de viață, ambii erau implicați în alte relații. ”La acel moment cumva ne-am atras atenția reciproc! A fost o primă relaționare ce ne-a făcut plăcere amândurora. Doar că, dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult. Ei bine, viața ne-a demonstrat, ulterior, că este posibil, așa că am putut să ne cunoaștem mai bine și să începem o relație care durează și astăzi”, a dezvăluit Cove pentru revista Viva.

Acesta și-a amintit și de momentul în care a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață: ”Eu chiar m-am pregătit pentru cererea în căsătorie, nu a fost deloc ceva spontan. Totul s-a întâmplat într-un loc cu o semnificație aparte pentru noi, și anume în acel loc în care ne-am întâlnit pentru prima dată: la Palatul Mogoșoaia”.

citește și...