Cove revine pe micile ecrane. La ce emisiune și la ce post TV poate fi văzut

03.09.2021, 11:07
Cove revine pe micile ecrane. La ce emisiune și la ce post TV poate fi văzut
Cove revine pe micile ecrane. La ce emisiune și la ce post TV poate fi văzut

Gabriel Coveșeanu, în vârstă de 46 de ani, a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV de curând.  Acesta a prezentat ani la rând emisiunea ”Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu. Acum, Cove are un nou proiect de televiziune. Acesta va apărea la postul de televiziune Prima TV, la emisiunea ”Flash monden”, alături de prezentatoarea Dian Bart.

Luni, 30 august 2021, la PRO TV a început un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu, care s-a întors din concediul de maternitate. Gabriel Coveșeanu, alias Cove, co-prezentatorul show-ului  în ultimii ani, a anunțat, zilele trecute, că el nu va mai face parte din acest proiect.

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii ”Vorbește lumea”. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, spunea Cove.

Cove revine pe micile ecrane. ”Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine”

Cove va apărea acum la postul de televiziune Prima TV, unde va prezenta, alături de Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”, din 13 septembrie, de la ora 19.30. Cove a mai prezentat la Prima TV emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”. „Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a declarat Cove, citat de click.ro.

„Sunt extrem de bucuroasă, un nou vis mi s-a îndeplinit. Mi-am dorit mult să am un coleg de prezentare cu care să simt din prima chimie, precum a fost cu Cove. Noi am interacționat în trecut într-o emisiune culinară pe care o prezentam și am făcut echipă foarte bună. Flash Monden va fi de neratat! Vom avea știri mondene, dar într-o nouă prezentare. Frumoși suntem, carismatici suntem, asa că vom umple cu siguranță serile telespectatorilor cu multe zâmbete. Sunt convinsă că ne vom completa perfect, deja am avut primele discuții, am stabilit detalii legate de emisiune și…am pus țara la cale”, a declarat și Diana Bart, noua colegă a lui Cove.

 

citește și...