Sacrificiile făcute de Andreea Marin. ”Eu am renunțat la Surprize, surprize, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea”

14.10.2021, 16:42
Sacrificiile făcute de Andreea Marin. ”Eu am renunțat la Surprize, surprize, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea”
Sacrificiile făcute de Andreea Marin. ”Eu am renunțat la Surprize, surprize, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, s-a confesat la o emisiune de televiziune. Aceasta a vorbit despre cariera sa, dar și despre fiica ei adolescentă, Violeta. ”Eu am renunțat la Surprize, surprize, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

La postul de televiziune Antena Stars, Andreea Matin a mărturisit ce sacrificii a făcut pentru cariera sa. De asemenea, prezentatoarea TV a declarat că prioritățile sale s-au schimbat în momentul în care a născut-o pe fiica sa, Violeta.

Sacrificiile făcute de Andreea Marin. ”Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune”

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru. Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute, însă important e să te trezești din când în când și să revii acolo unde ți-e locul”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.


„În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru coomunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte, cu adevărat, pentru copilul tău. (…) Eu am renunțat la ”Surprize, Surprize!”, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete”, a adăugat vedeta.

citește și...